TL Lux

  • In prijs verlaagd
Snowsound TL Lux, drie-dimensionaal geluidsabsorberend object met geïntegreerde LED-verlichting
  • Snowsound TL Lux, drie-dimensionaal geluidsabsorberend object met geïntegreerde LED-verlichting
  • Snowsound TL Lux, drie drie-dimensionale geluidsabsorberende objecten met geïntegreerde LED-verlichting
  • Snowsound TL Lux, drie-dimensionaal geluidsabsorberend object met geïntegreerde LED-verlichting tegen zwarte achtergrond
  • Snowsound TL Lux, drie-dimensionaal geluidsabsorberend object met geïntegreerde LED-verlichting

TL is een drie-dimensionaal geluidabsorberend object gemaakt volgens de gepatenteerde Snowsound® techniek. TL is verkrijgbaar met of zonder geïntegreerde LED verlichting.

Dankzij de Snowsound® technologie en de vormgeving van het object is TL in staat om de hinderlijke nagalm in een ruimte te reduceren.

Het oorspronkelijke ontwerp van de vermaarde Italiaanse architect Gio Ponti dateert uit 1959. TL is destijds speciaal ontworpen voor het auditorium van de Time Life Building in New York.

Hoe werkt 21% BTW korting?

De BTW van 21% is een verplichte belasting en mag niet zomaar tijdens een aanbieding worden afgeschaft door een winkelier. Wij kunnen echter wel eenzelfde percentage als korting weggeven in de vorm van een aanbieding. Tijdens de BTW actie ontvangt u dus van AkoestiekBoetiek 21% korting op de door ons geselecteerde producten. U betaald dus wel belasting, maar ontvangt ook gewoon een korting!

Rekenvoorbeeld
Naast de winkelwagen button ziet u een rode doorgehaalde prijs staan. Dit is de EXCLUSIEF BTW prijs waarop wij u 21% korting op verlenen. Als voorbeeld nemen we een Flap wandpaneel met een steun van 10 cm. Dit paneel heeft een prijs van 145,= (exclusief btw). Om de korting van 21% te berekenen gebruikt u de volgende formule: € 145,= x (100/121) = € 119,83 (exclusief btw). In de webshop berekenen we over deze exclusief BTW prijs 21% BTW en komen dan weer uit op € 145,= maar ditmaal INCLUSIEF BTW. Van deze aanbieding inclusief btw prijs dragen wij vervolgens de wettelijke 21% btw af zoals vermeld bij uw bestelling.


  Ga naar het aanbiedingen overzicht

Kleur
Aantal
€ 458,00Originele prijs  
€ 378,51
Exclusief BTW
 € 458,00 
Inclusief BTW

Productnaam

TL Lux

Type

Plafond

Materiaal

Snowsound Trevira CS

Design

Gio Ponti

Uitgebracht in

2019

7TLL60/F-0012

TL LUX

TL LUX KLEURENOVERZICHT

  
Wit 0012

 

Betaling via iDeal

 

Gratis verzenden

 

08:30 - 17:00

Je bent misschien ook geïnteresseerd in