Surf

  • In prijs verlaagd
Caimi Snowsound Surf akoestische paneel
  • Caimi Snowsound Surf akoestische paneel
  • Caimi Snowsound Surf akoestische paneel
  • Caimi Snowsound Surf akoestische paneel
  • Caimi Snowsound Surf akoestische paneel
  • Caimi Snowsound Surf akoestische paneel
  • Caimi Snowsound Surf akoestische paneel
  • Caimi Snowsound Surf akoestische paneel

Met Surf bieden wij een oplossing voor akoestische problemen in diverse vertrekken. De panelen hebben een vlakke voorzijde dit in tegenstelling tot de overige Snowsound panelen. De panelen kunnen direct op de wand worden gemonteerd of met vier staalkabels aan het plafond. De akoestische plafondpanelen combineren tal van voordelen; tweezijdige akoestische absorbtie, licht van gewicht en de unieke Snowsound technologie. Het paneel is opgebouwd uit polyestervezels en heeft verschillende dichtheden. Dit zorgt voor een optimale, selectieve geluidsabsorptie binnen een groot frequentiebereik. Resultaat: hogere productiviteit op de werkvloer en fors minder nagalm in omgevingen waar mensen elkaar ontmoeten. Surf heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot met als grote voordeel dat het geen vervuiling inbrengt in de ruimte waarin het wordt toegepast.

Hoe werkt 21% BTW korting?

De BTW van 21% is een verplichte belasting en mag niet zomaar tijdens een aanbieding worden afgeschaft door een winkelier. Wij kunnen echter wel eenzelfde percentage als korting weggeven in de vorm van een aanbieding. Tijdens de BTW actie ontvangt u dus van AkoestiekBoetiek 21% korting op de door ons geselecteerde producten. U betaald dus wel belasting, maar ontvangt ook gewoon een korting!

Rekenvoorbeeld
Naast de winkelwagen button ziet u een rode doorgehaalde prijs staan. Dit is de EXCLUSIEF BTW prijs waarop wij u 21% korting op verlenen. Als voorbeeld nemen we een Flap wandpaneel met een steun van 10 cm. Dit paneel heeft een prijs van 145,= (exclusief btw). Om de korting van 21% te berekenen gebruikt u de volgende formule: € 145,= x (100/121) = € 119,83 (exclusief btw). In de webshop berekenen we over deze exclusief BTW prijs 21% BTW en komen dan weer uit op € 145,= maar ditmaal INCLUSIEF BTW. Van deze aanbieding inclusief btw prijs dragen wij vervolgens de wettelijke 21% btw af zoals vermeld bij uw bestelling.

  Ga naar het aanbiedingen overzicht

Maak hieronder eerst een keuze voor de paneelkleur.
Kleur
Uitvoering
Versie
Montage
Aantal
€ 565,00Originele prijs  
€ 466,94
Exclusief BTW
 € 565,00 
Inclusief BTW

Productnaam

Surf

Type

Wand/Plafond

Materiaal

Trevira CS

Design

Caimi Brevetti

Uitgebracht in

2024

Surf Wall zonder uitsparing voor schroeven/haken

Surf Wall met uitsparing voor schroeven/haken

Surf Wall zonder uitsparing voor magneten

Surf Wall met uitsparing voor magneten

Surf Ceiling zonder uitsparing

Surf Ceiling met uitsparing

SURF KLEURENOVERZICHT


Wit 0001

Donkergrijs 8007

 

Betaling via iDeal

 

Gratis verzenden

 

08:30 - 17:00