Snowgems

 • In prijs verlaagd
Caimi Snowsound Snowgems
 • Caimi Snowsound Snowgems
 • Caimi Snowsound Snowgems
 • Caimi Snowsound Snowgems
 • Caimi Snowsound Snowgems
 • Caimi Snowsound Snowgems
 • Caimi Snowsound Snowgems
 • Caimi Snowsound Snowgems
 • Caimi Snowsound Snowgems
 • Caimi Snowsound Snowgems
 • Caimi Snowsound Snowgems
 • Caimi Snowsound Snowgems
 • Caimi Snowsound Snowgems
 • Caimi Snowsound Snowgems
 • Caimi Snowsound Snowgems
 • Caimi Snowsound Snowgems
 • Caimi Snowsound Snowgems
 • Caimi Snowsound Snowgems
 • Caimi Snowsound Snowgems
 • Caimi Snowsound Snowgems
 • Caimi Snowsound Snowgems

Een modulair geluidsabsorberend systeem samengesteld met hoogwaardige akoestische panelen op basis van de gepatenteerde  Snowsound® technologie. De ontwerpers hebben zich bij dit ontwerp laten inspireren door de vormen en kleuren van kostbare edelstenen. Snowgems is een schaalbare en modulaire oplossing voor zowel esthetische als akoestische verbetering van een ruimte, zowel in de privé sfeer als bij zakelijke toepassingen. 

De Snowsound® akoestische panelen bevatten veel unieke eigenschappen, waaronder; tweezijdige akoestische absorbtie, licht van gewicht en de unieke Snowsound® technologie. Het paneel is opgebouwd uit polyester vezels en heeft verschillende dichtheden. Dit zorgt voor een optimale, selectieve geluidsabsorptie binnen een groot frequentiebereik. Resultaat: hoger productiviteit op de werkvloer en fors minder omgevingsruis in omgevingen waar mensen elkaar ontmoeten.

N.B. In de webshop zijn alleen composities in één kleur verkrijgbaar. Er is echter veel variatie mogelijk qua panelen in verschillende kleuren! Ook uitbreidingen met koppelbare frames zijn mogelijk. Vraag naar de mogelijkheden.

Hoe werkt 21% BTW korting?

De BTW van 21% is een verplichte belasting en mag niet zomaar tijdens een aanbieding worden afgeschaft door een winkelier. Wij kunnen echter wel eenzelfde percentage als korting weggeven in de vorm van een aanbieding. Tijdens de BTW actie ontvangt u dus van AkoestiekBoetiek 21% korting op de door ons geselecteerde producten. U betaald dus wel belasting, maar ontvangt ook gewoon een korting!

Rekenvoorbeeld
Naast de winkelwagen button ziet u een rode doorgehaalde prijs staan. Dit is de EXCLUSIEF BTW prijs waarop wij u 21% korting op verlenen. Als voorbeeld nemen we een Flap wandpaneel met een steun van 10 cm. Dit paneel heeft een prijs van 145,= (exclusief btw). Om de korting van 21% te berekenen gebruikt u de volgende formule: € 145,= x (100/121) = € 119,83 (exclusief btw). In de webshop berekenen we over deze exclusief BTW prijs 21% BTW en komen dan weer uit op € 145,= maar ditmaal INCLUSIEF BTW. Van deze aanbieding inclusief btw prijs dragen wij vervolgens de wettelijke 21% btw af zoals vermeld bij uw bestelling.


  Ga naar het aanbiedingen overzicht

Zie alle mogelijke composities onder het button.
information.png

Kleur
Uitvoering
Kleur frame
Aantal
€ 1.090,00Originele prijs  
€ 900,82
Exclusief BTW
 € 1.089,99 
Inclusief BTW

Productnaam

Snowgems

Type

Schermen / Plafond / Wand

Materiaal

Trevira CS

Design

A+B Dominoni Quaquaro

Uitgebracht in

2021

7P1DN-8002

Snowsound® technologie

quality-seal.jpg

Het ongeëvenaarde geluidsabsorberende vermogen van de innovatieve en gepatenteerde Snowsound® technologie wordt gevormd door de samenstelling van de panelen uit vezels met verschillende dichtheden. Hierdoor kunnen Snowsound® panelen tonen van verschillende frequenties absorberen om zodoende het akoestische comfort in een ruimte aanzienlijk te verbeteren. De akoestische eigenschappen van de Snowsound® panelen zijn uniek en als beste getest, zeker gezien de geringe dikte van de panelen. 


De panelen zijn samengesteld uit maar één materiaal, zijn naadloos en bevatten geen kern of frame, wat als voordeel heeft dat er nergens reflectie van geluidsgolven plaats kan vinden. Daarnaast zijn de panelen licht van gewicht en makkelijk toepasbaar in iedere denkbare ruimte.

De buitenzijde van de panelen is bekleed met een Trevira CS polyester bekleding welke in een mal samengeperst is met het eveneens uit polyestervezels bestaande binnenwerk. De panelen bestaan dus volledig uit polyester en hebben een zacht ogend uiterlijk dat daarentegen zeer sterk is en moeilijk te perforeren of te scheuren is.

akoestisch-paneel-doorsnede.jpg

greenguard-gold.png

Snowsound® heeft het Greenguard Gold certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot. Met de keuze voor dit product weet u zeker dat u geen schadelijke stoffen in huis haalt! Snowsound® kan zonder probleem worden toegepast bij gevoelige mensen zoals kinderen en ouderen en is ook zeer geschikt voor toepassing in de zorg en in het onderwijs.


Naast de hoogste klasse in geluidsabsorptie biedt Snowsound® nog veel meer:

vink.png  Sterk, licht en dun
vink.png  Kleurecht
vink.png  100% Recyclebaar
vink.png  100% Gif en allergie vrij
vink.png  Onderhoudsvrij
vink.png  CE Gecertificeerd
vink.png  Brandwerend

VRIJSTAANDE COMPOSITIE 1


VRIJSTAANDE COMPOSITIE 2


VRIJSTAANDE COMPOSITIE 3


VRIJSTAANDE COMPOSITIE 4


VRIJSTAANDE COMPOSITIE 5


WAND COMPOSITIE 1


WAND COMPOSITIE 2


PLAFOND COMPOSITIE 1


PLAFOND COMPOSITIE 2


PLAFOND COMPOSITIE 3


PANEELMATEN


KOPPELBARE VRIJSTAANDE COMPOSITIES


VRIJSTAANDE PLAFOND COMPOSITIES

SNOWGEMS KLEURENOVERZICHT

   
Donkergrijs 8007
  
Rose quartz 7074
  
Aquamarijn 4067
  
Koel wit 8002


SNOWGEMS FRAME KLEURENOVERZICHT

   
Mat zwart
  
Metallic Sand
  
Mat wit

 

Betaling via iDeal

 

Gratis verzenden

 

08:30 - 17:00