Bemolle

  • In prijs verlaagd
Snowsound Bemolle, akoestische objecten met een mooie golving en valling door de montage op een frame in de kleur rood
  • Snowsound Bemolle, twee rode akoestische objecten met een mooie golving en valling door de montage op een frame
  • Snowsound Bemolle, detail van de golving van de rode stof door het gebruikte frame
  • Snowsound Bemolle, man voor twee akoestische objecten in de kleur rood. Geeft een goede indruk van de grootte van de objecten.
  • Snowsound Bemolle, naast een klassieke open haard is een rood akoestisch object tegen de wand gemonteerd.
  • Snowsound Bemolle, akoestisch object in de kleur rood gemonteerd tegen de wand in een restaurant
  • Snowsound Bemolle, akoestisch object in een warme beige kleur op een wand met klassiek behang
  • Snowsound Bemolle, akoestisch wandobject in een lichte kleur gecombineerd met een vrijstaand akoestisch object
  • Snowsound Bemolle, akoestische objecten met een mooie golving en valling door de montage op een frame in de kleur rood

Met Bemolle heeft de wereldvermaarde ontwerpstudio Atelier Mendini een nieuw en spraakmakend hoofdstuk toegevoegd aan de succesvolle Snowsound® collectie.

De producten maken gebruik van een nieuwe technologie; Snowsound-Fiber. Het weefsel van polyester heeft ongekende akoestische eigenschappen in combinatie met de wijze waarop de stof aan het stalen frame is opgehangen. De golving en valling van het gedrappeerde doek is met behulp van computermodellen en akoestische berekeningen tot stand gekomen. Het hoge absorbtie vermogen wordt bereikt dankzij de combinatie van vorm en vezels. 

Bemolle is meer dan een akoestische oplossing, het ziin esthetisch hoogstaande design objecten met een aanzienlijke toegevoegde waarde.

Hoe werkt 21% BTW korting?

De BTW van 21% is een verplichte belasting en mag niet zomaar tijdens een aanbieding worden afgeschaft door een winkelier. Wij kunnen echter wel eenzelfde percentage als korting weggeven in de vorm van een aanbieding. Tijdens de BTW actie ontvangt u dus van AkoestiekBoetiek 21% korting op de door ons geselecteerde producten. U betaald dus wel belasting, maar ontvangt ook gewoon een korting!

Rekenvoorbeeld
Naast de winkelwagen button ziet u een rode doorgehaalde prijs staan. Dit is de EXCLUSIEF BTW prijs waarop wij u 21% korting op verlenen. Als voorbeeld nemen we een Flap wandpaneel met een steun van 10 cm. Dit paneel heeft een prijs van 145,= (exclusief btw). Om de korting van 21% te berekenen gebruikt u de volgende formule: € 145,= x (100/121) = € 119,83 (exclusief btw). In de webshop berekenen we over deze exclusief BTW prijs 21% BTW en komen dan weer uit op € 145,= maar ditmaal INCLUSIEF BTW. Van deze aanbieding inclusief btw prijs dragen wij vervolgens de wettelijke 21% btw af zoals vermeld bij uw bestelling.


  Ga naar het aanbiedingen overzicht

Kleur
Aantal
€ 980,00Originele prijs  
€ 809,92
Exclusief BTW
 € 980,00 
Inclusief BTW

Productnaam

Bemolle

Type

Wand

Materiaal

Snowsound Fiber 6 Velvet

Design

Atelier Mendini

Uitgebracht in

2019

7SFD30-600

BEMOLLE

BEMOLLE KLEURENOVERZICHT
SNOWSOUND FIBER 6 VELVET

  
Fiber 600
   
Fiber 603
   
Fiber 605
   
Fiber 610

 

Betaling via iDeal

 

Gratis verzenden

 

08:30 - 17:00