Tri Bu

  • In prijs verlaagd
Tri Bu akoestische wandpaneel
  • Tri Bu akoestische wandpaneel
  • Tri Bu akoestische wandpaneel
  • Tri Bu akoestische wandpaneel
  • Tri Bu akoestische wandpaneel
  • Tri Bu akoestische wandpaneel
  • Tri Bu akoestische wandpaneel
  • Tri Bu akoestische wandpaneel
  • Tri Bu akoestische wandpaneel

Een zeer originele oplossing voor akoestische wandpanelen gebaseerd op de hoogwaardig absorberende Snowcustom-technologie. Met deze vrolijke panelen krijg je blije gezichten in meerdere opzichten. Tri Bu lost gegarandeerd het galm probleem op in iedere ruimte.

Tri Bu bestaat uit vier gekleurde geluidsabsorberende elementen met geometrische vormen waarmee grote 'stille' masker op de wand mee kunnen worden gecreëerd met een tribaal en pop-art uitstraling.

"Als in een curieuze theatervoorstelling praten ze met elkaar terwijl ze plezier hebben bij het vastleggen van geluiden en rumoer" aldus ontwerpster Paola Navone

Hoe werkt 21% BTW korting?

De BTW van 21% is een verplichte belasting en mag niet zomaar tijdens een aanbieding worden afgeschaft door een winkelier. Wij kunnen echter wel eenzelfde percentage als korting weggeven in de vorm van een aanbieding. Tijdens de BTW actie ontvangt u dus van AkoestiekBoetiek 21% korting op de door ons geselecteerde producten. U betaald dus wel belasting, maar ontvangt ook gewoon een korting!

Rekenvoorbeeld
Naast de winkelwagen button ziet u een rode doorgehaalde prijs staan. Dit is de EXCLUSIEF BTW prijs waarop wij u 21% korting op verlenen. Als voorbeeld nemen we een Flap wandpaneel met een steun van 10 cm. Dit paneel heeft een prijs van 145,= (exclusief btw). Om de korting van 21% te berekenen gebruikt u de volgende formule: € 145,= x (100/121) = € 119,83 (exclusief btw). In de webshop berekenen we over deze exclusief BTW prijs 21% BTW en komen dan weer uit op € 145,= maar ditmaal INCLUSIEF BTW. Van deze aanbieding inclusief btw prijs dragen wij vervolgens de wettelijke 21% btw af zoals vermeld bij uw bestelling.


  Ga naar het aanbiedingen overzicht

Bekijk hieronder de composities. U bent natuurlijk vrij om uw eigen compositie te maken. U kunt dan de losse panelen bestellen.
information.png

Uitvoering
Kleur
Aantal
€ 218,00Originele prijs  
€ 180,16
Exclusief BTW
 € 217,99 
Inclusief BTW

Productnaam

Tri Bu

Type

Wand

Materiaal

Snowsound Fiber

Design

Paola Navone

Uitgebracht in

2022

7TR1-3094

TRI BU KLEURENOVERZICHT

  
Lobster Orange 3094 
   
Blauw 6071
   
Lake Blue 7023
   
Zwart 8033 

Betaling via iDeal

 

Gratis verzenden

 

08:30 - 17:00