Bestel nu Snowfix panelen of Snowsound Art wandpanelen en ontvang de steunen geheel gratis!

Snowfix steun wit

CODE: COMBIDEAL1Snowfix steun nikkel

CODE: COMBIDEAL2Snowfix Easy steun wit

CODE: COMBIDEAL3Snowfix, strakke akoestische wandpanelenDe Snowfix steunen maken het mogelijk om de Snowsound® akoestische wandpanelen nagenoeg 'blind' te monteren. Aan de bovenzijde van het paneel is slechts één smalle strip van de steun zichtbaar. Vooral bij het oplossen van akoestische problemen in vertrekken waar het visuele aspect van groot belang is bied Snowfix een zeer geschikte oplossing.

De Snowsound® akoestische panelen bevatten veel unieke eigenschappen, waaronder; tweezijdige akoestische absorbtie, licht van gewicht en de unieke Snowsound technologie. Het paneel is opgebouwd uit polyestervezels en heeft verschillende dichtheden. Dit zorgt voor een optimale, selectieve geluidsabsorptie binnen een groot frequentiebereik. Resultaat: hogere productiviteit op de werkvloer en fors minder omgevingsruis in omgevingen waar mensen elkaar ontmoeten.

Snowsound® heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot met als grote voordeel dat het geen vervuiling inbrengt in de ruimte waarin het wordt toegepast.picture
picture
picture
picture
picture
picture
picture
pictureKunst en akoestiek een win-win situatieMet Snowsound® Art komen kunst en design op een bijzondere mannier bij elkaar. Een serie reproducties van Gillo Dorfles, Gio Ponti en Sezgin Aksu geven de geluidsabsorberende panelen een extra dimensie.

Naast een oplossing voor akoestische problemen haalt u met deze panelen daarmee bovendien een bijzonder kunstwerk in huis.