Float

  • In prijs verlaagd
Caimi Snowsound Float
  • Caimi Snowsound Float
  • Caimi Snowsound Float
  • Caimi Snowsound Float
  • Caimi Snowsound Float
  • Caimi Snowsound Float
  • Caimi Snowsound Float
  • Caimi Snowsound Float
  • Caimi Snowsound Float
  • Caimi Snowsound Float

Dankzij de minimalistische vormgeving en modulariteit is Float toepasbaar voor zowel kleine als grote ruimtes. Dankzij de mogelijkheid dat de frames gekoppeld kunnen worden is het mogelijk om met Float een functionele plafondverlaging te creëren met een groot oppervlak. Vooral bij het oplossen van akoestische problemen in vertrekken waar het visuele aspect van groot belang is bied Float een zeer geschikte oplossing. De Snowsound® akoestische panelen bevatten veel unieke eigenschappen, waaronder; tweezijdige akoestische absorbtie, licht van gewicht en de unieke Snowsound technologie. Het paneel is opgebouwd uit polyestervezels en heeft verschillende dichtheden. Dit zorgt voor een optimale, selectieve geluidsabsorptie binnen een groot frequentiebereik.

Resultaat: hogere productiviteit op de werkvloer en fors minder omgevingsruis in omgevingen waar mensen elkaar ontmoeten. Snowsound® heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot met als grote voordeel dat het geen vervuiling inbrengt in de ruimte waarin het wordt toegepast.

Hoe werkt 21% BTW korting?

De BTW van 21% is een verplichte belasting en mag niet zomaar tijdens een aanbieding worden afgeschaft door een winkelier. Wij kunnen echter wel eenzelfde percentage als korting weggeven in de vorm van een aanbieding. Tijdens de BTW actie ontvangt u dus van AkoestiekBoetiek 21% korting op de door ons geselecteerde producten. U betaald dus wel belasting, maar ontvangt ook gewoon een korting!

Rekenvoorbeeld
Naast de winkelwagen button ziet u een rode doorgehaalde prijs staan. Dit is de EXCLUSIEF BTW prijs waarop wij u 21% korting op verlenen. Als voorbeeld nemen we een Flap wandpaneel met een steun van 10 cm. Dit paneel heeft een prijs van 145,= (exclusief btw). Om de korting van 21% te berekenen gebruikt u de volgende formule: € 145,= x (100/121) = € 119,83 (exclusief btw). In de webshop berekenen we over deze exclusief BTW prijs 21% BTW en komen dan weer uit op € 145,= maar ditmaal INCLUSIEF BTW. Van deze aanbieding inclusief btw prijs dragen wij vervolgens de wettelijke 21% btw af zoals vermeld bij uw bestelling.


  Ga naar het aanbiedingen overzicht

Uitvoering
Kleur
Aantal
€ 968,00Originele prijs  
€ 800,00
Exclusief BTW
 € 968,00 
Inclusief BTW

Productnaam

Float

Type

Plafond

Materiaal

Trevira CS

Design

Alberto Meda, Francesco Meda

Uitgebracht in

2021

7FFB2P-0012

BASIS FRAME + 2 PANELEN

KOPPELBARE FRAME + 1 PANEELKOPPELBARE FRAME + 2 PANELEN

KOPPELINGCOMPOSITIES

FLOAT KLEURENOVERZICHT

  
Wit 0012

 

Betaling via iDeal

 

Gratis verzenden

 

08:30 - 17:00