Clasp Ring

  • In prijs verlaagd

Bij Clasp Ring is het uitgangspunt de hoogwaardige akoestische weefsels van Snowsound-Fiber. De stof is als ringen-gordijn geconfectioneerd en hangt aan een cirkelvormige roede aan staalkabels aan het plafond. Het weefsel van polyester heeft ongekende akoestische eigenschappen in combinatie met de wijze waarop de stof aan het stalen frame is opgehangen.

De golving en valling van het gedrappeerde doek is met behulp van computermodellen en akoestische berekeningen tot stand gekomen. Het hoge absorbtie vermogen wordt bereikt dankzij de combinatie van vorm en vezels. Clasp Ring is meer dan een akoestische oplossing, het ziin esthetisch hoogstaande design objecten met een aanzienlijke toegevoegde waarde.

Hoe werkt 21% BTW korting?

De BTW van 21% is een verplichte belasting en mag niet zomaar tijdens een aanbieding worden afgeschaft door een winkelier. Wij kunnen echter wel eenzelfde percentage als korting weggeven in de vorm van een aanbieding. Tijdens de BTW actie ontvangt u dus van AkoestiekBoetiek 21% korting op de door ons geselecteerde producten. U betaald dus wel belasting, maar ontvangt ook gewoon een korting!

Rekenvoorbeeld
Naast de winkelwagen button ziet u een rode doorgehaalde prijs staan. Dit is de EXCLUSIEF BTW prijs waarop wij u 21% korting op verlenen. Als voorbeeld nemen we een Flap wandpaneel met een steun van 10 cm. Dit paneel heeft een prijs van 145,= (exclusief btw). Om de korting van 21% te berekenen gebruikt u de volgende formule: € 145,= x (100/121) = € 119,83 (exclusief btw). In de webshop berekenen we over deze exclusief BTW prijs 21% BTW en komen dan weer uit op € 145,= maar ditmaal INCLUSIEF BTW. Van deze aanbieding inclusief btw prijs dragen wij vervolgens de wettelijke 21% btw af zoals vermeld bij uw bestelling.


  Ga naar het aanbiedingen overzicht

Kleur
Maatvoering
Type ophangsysteem
Aantal
€ 1.090,00Originele prijs  
€ 900,82
Exclusief BTW
 € 1.089,99 
Inclusief BTW

Productnaam

Clasp Ring

Type

Plafond

Materiaal

Snowsound Fiber 3

Design

Studio A+B Dominoni Quaquaro

Uitgebracht in

2021

7CLR871-300


CLASP RING KLEURENOVERZICHT

  
Fiber 300
  
Fiber 305
  
Fiber 306
  
Fiber 309

  
Fiber 310

 

Betaling via iDeal

 

Gratis verzenden

 

08:30 - 17:00