Snowcustom

  • In prijs verlaagd
Caimi Snowsound Snowcustom
  • Caimi Snowsound Snowcustom
  • Caimi Snowsound Snowcustom
  • Caimi Snowsound Snowcustom
  • Caimi Snowsound Snowcustom
  • Caimi Snowsound Snowcustom
  • Caimi Snowsound Snowcustom

Met de Snowcustom  panelen maken we het mogelijk om met de Snowsound® akoestische panelen wat meer maatwerk te leveren. Dankzij het ruime aanbod aan afmetingen en de keuze uit 10 eigentijdse Snowsound-Fiber 3 Melange kleuren bied Snowcustom veel toepassingsmogelijkheden. Net als bij de andere Snowsound® akoestische panelen is het paneel is opgebouwd uit polyestervezels met verschillende dichtheden. Dit zorgt voor een optimale, selectieve geluidsabsorptie binnen een groot frequentiebereik. Resultaat: hogere productiviteit op de werkvloer en fors minder omgevingsruis in omgevingen waar mensen elkaar ontmoeten. 

Snowsound® heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot met als grote voordeel dat het geen vervuiling inbrengt in de ruimte waarin het wordt toegepast.

N.B. Prijzen Snowcustom zijn inclusief montagebeugels.

In de webshop bieden we standaard formaten aan, er zijn echter meerdere formaten mogelijk. Zie onderstaande prijslijst en vraag naar de mogelijkheden.

Hoe werkt 21% BTW korting?

De BTW van 21% is een verplichte belasting en mag niet zomaar tijdens een aanbieding worden afgeschaft door een winkelier. Wij kunnen echter wel eenzelfde percentage als korting weggeven in de vorm van een aanbieding. Tijdens de BTW actie ontvangt u dus van AkoestiekBoetiek 21% korting op de door ons geselecteerde producten. U betaald dus wel belasting, maar ontvangt ook gewoon een korting!

Rekenvoorbeeld
Naast de winkelwagen button ziet u een rode doorgehaalde prijs staan. Dit is de EXCLUSIEF BTW prijs waarop wij u 21% korting op verlenen. Als voorbeeld nemen we een Flap wandpaneel met een steun van 10 cm. Dit paneel heeft een prijs van 145,= (exclusief btw). Om de korting van 21% te berekenen gebruikt u de volgende formule: € 145,= x (100/121) = € 119,83 (exclusief btw). In de webshop berekenen we over deze exclusief BTW prijs 21% BTW en komen dan weer uit op € 145,= maar ditmaal INCLUSIEF BTW. Van deze aanbieding inclusief btw prijs dragen wij vervolgens de wettelijke 21% btw af zoals vermeld bij uw bestelling.


  Ga naar het aanbiedingen overzicht

Kleur
Formaat
Uitvoering
Aantal
€ 371,00Originele prijs  
€ 306,61
Exclusief BTW
 € 371,00 
Inclusief BTW

Productnaam

Snowcustom

Type

Wand / Plafond

Materiaal

Snowsound Fiber 3 Melange

Design

Caimi Brevetti

Uitgebracht in

2021

7SC60100-F3-300, 7SCW/1

DIVERSE PANEELFORMATEN


WANDMONTAGE STEUN


WANDMONTAGE STEUN OM PANELEN TE KOPPELEN


DIVERSE FORMATEN VOOR PLAFOND MONTAGE


 


SNOWCUSTOM KLEURENOVERZICHT

  
Fiber 300
   
Fiber 302
   
Fiber 303
   
Fiber 304

  
Fiber 305
  
Fiber 306

Fiber 307  
  
Fiber 308

  
Fiber 309
  
Fiber 310


A+E Technologie

Akoestische + elektromagnetische reductie


Naast akoestisch welbevinden bieden wij bij dit Snowsound® product ook de mogelijkheid om stralingsinvloeden te verminderen door gebruik te maken van een gemetalliseerde hightech polymeerstof met puur zilver voor radiofrequentiereductie. Specifiek ontworpen om de kracht van elektromagnetische velden te verminderen. Het blokkeert signalen echter niet volledig, waardoor het gebruik van smartphones en wifi-netwerken mogelijk blijft.

Deze radiofrequentie-reducerende stof kan worden toegepast bij zitelementen en andere geluidsabsorberende elementen, waarbij geluidsabsorptie wordt gecombineerd met vermindering van elektromagnetische velden. Een nieuwe gepatenteerde technologie voor het menselijk welzijn.


 

Betaling via iDeal

 

Gratis verzenden

 

08:30 - 17:00