Verzenden en retourneren

Levertijd en verzending

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen worden in vrijwel alle gevallen voor u geproduceerd waardoor er altijd een levertijd van een aantal weken zal zijn voor uw bestelling. Mocht u een product bestellen wat toch bij ons op voorraad is omdat hier wellicht veel vraag naar is dan wordt dit aangegeven op het moment dat u een product besteld. Op de productpagina staat hoe dan ook een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten.

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger.
Over het algemeen zal de aflevering tijdens werkdagen tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden.
Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen wij zullen wel met u contact opnemen op het moment dat uw bestelling in ons magazijn gereed staat voor verzending.

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@akoestiekboetiek.nl. Wij zullen dan op korte termijn contact met u opnemen om in goed overleg tot een oplossing te komen naar tevredenheid voor beide partijen.

Retourneren

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Wij verzoeken u echter vriendelijk om de goederen direct na overleg met ons te retourneren. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar het retouradres zijn voor eigen rekening.

Voor retournering dient u het volgende in acht te nemen:
• schriftelijke annulering binnen 14 dagen
• Na aanmelden van het retour heb je als winkelier 14 dagen om het orderbedrag inclusief verzendkosten terug te storten.
• Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.
• het retouradres ontvangt u van ons na aanmelding van uw retourzending
• komt het product zichtbaar gebruikt of beschadigd retour dan zal er daarvoor een redelijke vergoeding in rekening worden gebracht
• wanneer het product niet meer compleet of niet meer heel is dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen.
• wettelijk uitgezonderd van retour zijn artikelen die op maat gemaakt zijn naar uw specifieke wensen
• het herroepingsrecht is niet van toepassing voor zakelijke bestellingen