Climbing

  • In prijs verlaagd

Een modulair geluidsabsorberend systeem samengesteld uit hoogwaardige akoestische panelen op basis van de gepatenteerde Snowsound® technologie. De organische vormen zijn vrij combineerbaar voorbij aan de regels van de regelmaat. Dankzij de conceptuele verbondenheid met de natuur bied Climbing de mogelijkheid om steeds weer unieke en verschillende oppervlakken te creëren. De drie Climbing elementen zijn geïnspireerd op kiezels en stenen en zorgen door hun organische vrije vormen voor een bijzonder en onregelmatig lichtspel en toename van de akoestische prestaties.

Climbing is een creatieve modulaire oplossing voor zowel esthetische als akoestische verbetering van een ruimte, zowel in de privé sfeer als bij zakelijke toepassingen. De Snowsound® akoestische panelen bevatten veel unieke eigenschappen, waaronder; A-klasse akoestische absorbtie, licht van gewicht en de unieke Snowsound® technologie. Het paneel is opgebouwd uit polyester vezels en heeft verschillende dichtheden. Dit zorgt voor een optimale, selectieve geluidsabsorptie binnen een groot frequentiebereik. Resultaat: hoger productiviteit op de werkvloer en fors minder omgevingsruis in omgevingen waar mensen elkaar ontmoeten.

Hoe werkt 21% BTW korting?

De BTW van 21% is een verplichte belasting en mag niet zomaar tijdens een aanbieding worden afgeschaft door een winkelier. Wij kunnen echter wel eenzelfde percentage als korting weggeven in de vorm van een aanbieding. Tijdens de BTW actie ontvangt u dus van AkoestiekBoetiek 21% korting op de door ons geselecteerde producten. U betaald dus wel belasting, maar ontvangt ook gewoon een korting!

Rekenvoorbeeld
Naast de winkelwagen button ziet u een rode doorgehaalde prijs staan. Dit is de EXCLUSIEF BTW prijs waarop wij u 21% korting op verlenen. Als voorbeeld nemen we een Flap wandpaneel met een steun van 10 cm. Dit paneel heeft een prijs van 145,= (exclusief btw). Om de korting van 21% te berekenen gebruikt u de volgende formule: € 145,= x (100/121) = € 119,83 (exclusief btw). In de webshop berekenen we over deze exclusief BTW prijs 21% BTW en komen dan weer uit op € 145,= maar ditmaal INCLUSIEF BTW. Van deze aanbieding inclusief btw prijs dragen wij vervolgens de wettelijke 21% btw af zoals vermeld bij uw bestelling.


  Ga naar het aanbiedingen overzicht

Kleur
Uitvoering
Aantal
€ 238,00Originele prijs  
€ 196,69
Exclusief BTW
 € 237,99 
Inclusief BTW

Productnaam

Climbing

Type

Wand

Materiaal

Snowsound Fiber 3   

Design

Raffaello Manzoni

Uitgebracht in

2022

7CLM1-311

Vorm 1

Vorm 2

Vorm 3

CLIMBING KLEURENOVERZICHT

  
Fiber 300
   
Fiber 302
   
Fiber 309
   
Fiber 311

  
Fiber 312
  
Fiber 313

 

Betaling via iDeal

 

Gratis verzenden

 

08:30 - 17:00