Mia

  • In prijs verlaagd
Mia geluidsabsorberend paneel
  • Mia geluidsabsorberend paneel
  • Mia geluidsabsorberend paneel
  • Mia geluidsabsorberend paneel
  • Mia geluidsabsorberend paneel

Geluidsabsorberend paneel gekenmerkt door een bijzondere willekeurige drapering van de stof, handgemaakt.
Bestaat uit een interne kern met Snowcustom-technologie en een externe bekleding in Snowsound Fiber 3 Melange akoestische stof.

Hoe werkt 21% BTW korting?

De BTW van 21% is een verplichte belasting en mag niet zomaar tijdens een aanbieding worden afgeschaft door een winkelier. Wij kunnen echter wel eenzelfde percentage als korting weggeven in de vorm van een aanbieding. Tijdens de BTW actie ontvangt u dus van AkoestiekBoetiek 21% korting op de door ons geselecteerde producten. U betaald dus wel belasting, maar ontvangt ook gewoon een korting!

Rekenvoorbeeld
Naast de winkelwagen button ziet u een rode doorgehaalde prijs staan. Dit is de EXCLUSIEF BTW prijs waarop wij u 21% korting op verlenen. Als voorbeeld nemen we een Flap wandpaneel met een steun van 10 cm. Dit paneel heeft een prijs van 145,= (exclusief btw). Om de korting van 21% te berekenen gebruikt u de volgende formule: € 145,= x (100/121) = € 119,83 (exclusief btw). In de webshop berekenen we over deze exclusief BTW prijs 21% BTW en komen dan weer uit op € 145,= maar ditmaal INCLUSIEF BTW. Van deze aanbieding inclusief btw prijs dragen wij vervolgens de wettelijke 21% btw af zoals vermeld bij uw bestelling.

  Ga naar het aanbiedingen overzicht

Maak hieronder eerst een keuze voor de paneelkleur.
Kleur
Aantal
€ 690,00Originele prijs  
€ 570,25
Exclusief BTW
 € 690,00 
Inclusief BTW

Productnaam

Mia

Type

Stof

Materiaal

Snowcustom / Snowsound Fiber 3

Design

Marta Martino

Uitgebracht in

2024

Mia Maatvoering

Mia Kleuren


302

309

316

 

Betaling via iDeal

 

Gratis verzenden

 

08:30 - 17:00