Oversize Desk

  • In prijs verlaagd
Snowsound Oversize Desk, creëer een afgescheiden werkplek met deze grootformaat akoestische schermen met een hoogte van 199cm
  • Snowsound Oversize Desk, creëer een afgescheiden werkplek met deze grootformaat akoestische schermen met een hoogte van 199cm
  • Snowsound Oversize Desk, werkplek met aan één kant een grootformaat akoestisch bureauscherm
  • Snowsound Oversize Desk, werkplek met aan twee kanten grootformaat akoestische bureauschermen
  • Snowsound Oversize Desk, creëer een afgescheiden werkplek met deze grootformaat akoestische schermen met een hoogte van 199cm

Keep the noisy down before it brings you down

Oversize desk is een bureauscherm met een hoogte van 119 cm. en staat op de grond. De uitgelezen oplossing als u op zoek bent naar een optimale akoestiek die ook veel privacy bied. De bladsteun dient te worden gemonteerd aan de kopse zijde van het blad (geschikt voor bladen van 5 tot 70 mm.). 

De geluidsabsorberende Snowsound® panelen verbeteren gegarandeerd het akoestische klimaat in bijvoorbeeld kantoortuinen door aanzienlijke reductie van de nagalmtijd. Oversize desk is uitermate geschikt voor gebruik in kantoren om werkplekken te separeren en tegelijkertijd de akoestiek aanzienlijk te verbeteren.

Hoe werkt 21% BTW korting?

De BTW van 21% is een verplichte belasting en mag niet zomaar tijdens een aanbieding worden afgeschaft door een winkelier. Wij kunnen echter wel eenzelfde percentage als korting weggeven in de vorm van een aanbieding. Tijdens de BTW actie ontvangt u dus van AkoestiekBoetiek 21% korting op de door ons geselecteerde producten. U betaald dus wel belasting, maar ontvangt ook gewoon een korting!

Rekenvoorbeeld
Naast de winkelwagen button ziet u een rode doorgehaalde prijs staan. Dit is de EXCLUSIEF BTW prijs waarop wij u 21% korting op verlenen. Als voorbeeld nemen we een Flap wandpaneel met een steun van 10 cm. Dit paneel heeft een prijs van 145,= (exclusief btw). Om de korting van 21% te berekenen gebruikt u de volgende formule: € 145,= x (100/121) = € 119,83 (exclusief btw). In de webshop berekenen we over deze exclusief BTW prijs 21% BTW en komen dan weer uit op € 145,= maar ditmaal INCLUSIEF BTW. Van deze aanbieding inclusief btw prijs dragen wij vervolgens de wettelijke 21% btw af zoals vermeld bij uw bestelling.


  Ga naar het aanbiedingen overzicht

Maak hieronder een keuze voor de paneelkleur en het formaat.
Geef vervolgens aan of u de bladsteunen in zilvergrijs of wit wenst te ontvangen. 
Kleur
Formaat L x B
Kleur set beugels
Aantal
€ 377,00Originele prijs  
€ 311,57
Exclusief BTW
 € 377,00 
Inclusief BTW

Productnaam

Oversize Desk

Type

Bureau

Materiaal

Trevira CS 

Design

Marc Sadler

Uitgebracht in

2018

7S126-0001, 7S320-GA

Snowsound® technologie

quality-seal.jpg

Het ongeëvenaarde geluidsabsorberende vermogen van de innovatieve en gepatenteerde Snowsound® technologie wordt gevormd door de samenstelling van de panelen uit vezels met verschillende dichtheden. Hierdoor kunnen Snowsound® panelen tonen van verschillende frequenties absorberen om zodoende het akoestische comfort in een ruimte aanzienlijk te verbeteren. De akoestische eigenschappen van de Snowsound® panelen zijn uniek en als beste getest, zeker gezien de geringe dikte van de panelen. 


De panelen zijn samengesteld uit maar één materiaal, zijn naadloos en bevatten geen kern of frame, wat als voordeel heeft dat er nergens reflectie van geluidsgolven plaats kan vinden. Daarnaast zijn de panelen licht van gewicht en makkelijk toepasbaar in iedere denkbare ruimte.

De buitenzijde van de panelen is bekleed met een Trevira CS polyester bekleding welke in een mal samengeperst is met het eveneens uit polyestervezels bestaande binnenwerk. De panelen bestaan dus volledig uit polyester en hebben een zacht ogend uiterlijk dat daarentegen zeer sterk is en moeilijk te perforeren of te scheuren is.

akoestisch-paneel-doorsnede.jpg

greenguard-gold.png

Snowsound® heeft het Greenguard Gold certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot. Met de keuze voor dit product weet u zeker dat u geen schadelijke stoffen in huis haalt! Snowsound® kan zonder probleem worden toegepast bij gevoelige mensen zoals kinderen en ouderen en is ook zeer geschikt voor toepassing in de zorg en in het onderwijs.


Naast de hoogste klasse in geluidsabsorptie biedt Snowsound® nog veel meer:

vink.png  Sterk, licht en dun
vink.png  Kleurecht
vink.png  100% Recyclebaar
vink.png  100% Gif en allergie vrij
vink.png  Onderhoudsvrij
vink.png  CE Gecertificeerd
vink.png  Brandwerend

OVERSIZE DESK

 

OVERSIZE DESK KLEURENOVERZICHT

  
Wit 0001
   
Zilvergrijs 8004
   
Donkergrijs 8007
   
Beige 1008

  
Geel 3008

Oranje 4030  
  
Rood 4027
  
Lichtgroen 7004

  
Lichtblauw 6046
  
Petrolblauw 6075

 

Betaling via iDeal

 

Gratis verzenden

 

08:30 - 17:00

Je bent misschien ook geïnteresseerd in