Klipper

  • In prijs verlaagd

Het Klipper wandpaneel heeft een subtiel golvende oppervlakte structuur die doet denken aan een strand met door de wind opgeworpen zandduinen. Door verschillende lagen Snowsound Fiber te combineren heeft ontwerpster Felicia Arvid een naadloos driedimensionaal wandpaneel weten te creëren met sierlijk golvende lijnen.

Dankzij het gebruik van Snowsound Fiber Bouclé akoestische stof heeft het Klipper wandpaneel ongekende geluidsabsorberende kwaliteiten. Dit komt mede door de tweelaags structuur waarbij op een vlakke stoflaag een driedimensionaal geplooide laag is geplaatst die door stalen clips is gepositioneerd.

Hoe werkt 21% BTW korting?

De BTW van 21% is een verplichte belasting en mag niet zomaar tijdens een aanbieding worden afgeschaft door een winkelier. Wij kunnen echter wel eenzelfde percentage als korting weggeven in de vorm van een aanbieding. Tijdens de BTW actie ontvangt u dus van AkoestiekBoetiek 21% korting op de door ons geselecteerde producten. U betaald dus wel belasting, maar ontvangt ook gewoon een korting!

Rekenvoorbeeld
Naast de winkelwagen button ziet u een rode doorgehaalde prijs staan. Dit is de EXCLUSIEF BTW prijs waarop wij u 21% korting op verlenen. Als voorbeeld nemen we een Flap wandpaneel met een steun van 10 cm. Dit paneel heeft een prijs van 145,= (exclusief btw). Om de korting van 21% te berekenen gebruikt u de volgende formule: € 145,= x (100/121) = € 119,83 (exclusief btw). In de webshop berekenen we over deze exclusief BTW prijs 21% BTW en komen dan weer uit op € 145,= maar ditmaal INCLUSIEF BTW. Van deze aanbieding inclusief btw prijs dragen wij vervolgens de wettelijke 21% btw af zoals vermeld bij uw bestelling.


  Ga naar het aanbiedingen overzicht

Kleur
Uitvoering
Aantal
€ 570,25Originele prijs  
€ 471,28
Exclusief BTW
 € 570,25 
Inclusief BTW

Productnaam

Klipper

Type

Wand

Materiaal

Snowsound Fiber 8

Design

Felicia Arvid

Uitgebracht in

2021

7KL3-801

KLIPPER KLEURENOVERZICHT

   
Fiber Boucle 801

 

Betaling via iDeal

 

Gratis verzenden

 

08:30 - 17:00