Salone del Mobile 2024 - Piazza Caimi

Caimi presenteert zich dit jaar letterlijk op het centrale plein van 's werelds meest gezaghebbende meubelshowcase, Salone del Mobile in Milaan 2024.

Tentoonstelling Feeling Good

Het ADI Design Museum – Compasso d'Oro presenteert een cultureel project gewijd aan Caimi, een bedrijf met een internationale roeping maar toch stevig geworteld in Lombardije en dat een reflectie biedt op zijn werkwijze, deze actualiseert en presenteert het als ontwikkelingsmodel voor de nabije toekomst.

Best of Salone Del Mobile 2023

Salone del Mobile werd gehouden van 18 april tot en met 23 april 2023 te Milaan.

Caimi wint voor de derde keer de Compasso d'Oro-prijs

Het akoestische 'wandkleed' Klipper heeft de prestigieuze XXVII Compasso d'Oro gewonnen.

Nieuwe paneelformaat en zwarte kleur toegevoegd

Er is een nieuw paneelformaat aan de Snowsound collectie toegevoegd. Tevens is de kleur zwart aan diverse panelen toegevoegd.

Uitbreiding Snowsound Art

De Snowsound Art collectie is onlangs uitgebreid met enkele illustraties van de hand van de wereldvermaarde architect en ontwerper Alessandro Mendini. Alessandro heeft al eerder met Caimi samengewerkt en heeft Stella kapstok ontworpen, maar ook akoestische producten zoals Diesis en Bemolle.

Nieuw: Obelisco + TL

Nieuw in de collectie: twee geluidabsorberende objecten ontworpen door Gio Ponti in de jaren '50 en '60 van de 20e eeuw.

Snowsound Fiber technologie

De technologie van Snowsound Fiber akoestische stoffen is gebaseerd op zacht weefsel van akoestische polyester garens met zeer goede brandwerende eigenschappen.

Caimi open Lab

De Caimi Brevetti Open Labs zijn uniek in zijn soort, geboren uit de ervaring van het bedrijf op het gebied van akoestiek en gratis ter beschikking gesteld aan universiteiten en onderzoeksinstellingen gericht op het psychofysische welzijn van de mens.

Nieuw: Clasp Divider

Bij Clasp is het uitgangspunt de hoogwaardige akoestische weefsels van Snowsound-Fiber.

Nieuw: Botanica

Botanica, is een akoestische tak met bladeren van hoogwaardig geluidsabsorberend materiaal.