Integral

  • In prijs verlaagd
Integral
  • Integral
  • Integral
  • Integral
  • Integral
  • Integral
  • Integral
  • Integral

Met Integral bieden wij een oplossing voor akoestische problemen in zowel zakelijke als particuliere vertrekken. De ronde panelen hebben een licht bolling en kunnen zowel aan de wand als met staalkabels aan het plafond worden bevestigd. Integral is verkrijgbaar met een diameter van 79 cm en 119 cm. in 4 kleuren. Voor alle opties kan een LED armatuur meegeleverd worden. De akoestische plafondpanelen combineren tal van voordelen; tweezijdige akoestische absorbtie, licht van gewicht en de unieke Snowsound technologie. Het paneel is opgebouwd uit polyestervezels en heeft verschillende dichtheden. Dit zorgt voor een optimale, selectieve geluidsabsorptie binnen een groot frequentiebereik. Resultaat: hogere productiviteit op de werkvloer en fors minder omgevingsruis in omgevingen waar mensen elkaar ontmoeten. Integral heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot met als grote voordeel dat het geen vervuiling inbrengt in de ruimte waarin het wordt toegepast.

Hoe werkt 21% BTW korting?

De BTW van 21% is een verplichte belasting en mag niet zomaar tijdens een aanbieding worden afgeschaft door een winkelier. Wij kunnen echter wel eenzelfde percentage als korting weggeven in de vorm van een aanbieding. Tijdens de BTW actie ontvangt u dus van AkoestiekBoetiek 21% korting op de door ons geselecteerde producten. U betaald dus wel belasting, maar ontvangt ook gewoon een korting!

Rekenvoorbeeld
Naast de winkelwagen button ziet u een rode doorgehaalde prijs staan. Dit is de EXCLUSIEF BTW prijs waarop wij u 21% korting op verlenen. Als voorbeeld nemen we een Flap wandpaneel met een steun van 10 cm. Dit paneel heeft een prijs van 145,= (exclusief btw). Om de korting van 21% te berekenen gebruikt u de volgende formule: € 145,= x (100/121) = € 119,83 (exclusief btw). In de webshop berekenen we over deze exclusief BTW prijs 21% BTW en komen dan weer uit op € 145,= maar ditmaal INCLUSIEF BTW. Van deze aanbieding inclusief btw prijs dragen wij vervolgens de wettelijke 21% btw af zoals vermeld bij uw bestelling.

Kleur
Uitvoering
Formaat
Aantal
€ 494,00Originele prijs  
€ 408,26
Exclusief BTW
 € 493,99 
Inclusief BTW

Productnaam

Integral

Type

Wand/plafond

Materiaal

Trevira CS

Design

Bartoli Design

Uitgebracht in

2024

Integral Wall ø 79 cm

Integral Wall ø 119 cmIntegral Wall met afstandhouders ø 79 cm

Integral Wall met afstandhouders ø 119 cmIntegral Wall met verlichting ø 79 cm

Integral Wall met verlichting ø 119 cmIntegral Ceiling aan staalkabels ø 79 cm

Integral Ceiling aan staalkabels ø 119 cmIntegral Ceiling met verlichting aan staalkabels ø 79 cm

Integral Ceiling met verlichting aan staalkabels ø 119 cmIntegral Ceiling aan staalkabels en rozet ø 79 cm

Integral Ceiling aan staalkabels en rozet ø 119 cmIntegral Ceiling aan staalkabels en rozet met verlichting ø 79 cm

 

Integral Ceiling aan staalkabels en rozet met verlichting ø 119 cm

Integral Kleuren

  
Wit 0001

Zwart 8033
 
Donkergrijs 8007

Petrolblauw 6075

 

Betaling via iDeal

 

Gratis verzenden

 

08:30 - 17:00