Blade

  • In prijs verlaagd
Snowsound Blade, akoestische wandpanelen gecombineerd met metalen legborden
  • Snowsound Blade, akoestische wandpanelen gecombineerd met metalen legborden
  • Snowsound Blade, detail van de combinatie akoestisch wandpaneel en metalen legbord
  • Snowsound Blade, wachtruimte voorzien van akoestisch wandpaneel met boven en onder een metalen legbord
  • Snowsound Blade, vier akoestische wandpanelen voorzien van vijf metalen legborden
  • Snowsound Blade, drie akoestische wandpanelen voorzien van vier metalen legborden
  • Snowsound Blade, kantoorruimte voorzien van diverse akoestische objecten waaronder wandpanelen met legborden
  • Snowsound Blade, akoestische wandpanelen gecombineerd met metalen legborden

Home quiet home

Met Blade krijgt u naast een hoogwaardige akoestische oplossing ook een functioneel aspect. Blade is namelijk een combinatie van metalen wandlegborden met Snowsound® akoestische wandpanelen. Dit paneel heeft de hoogste absorberende waarde die er voor een dergelijk product verkrijgbaar is dankzij de gepatenteerde geluidsabsorberende Snowsound® techniek.

Deze oplossing verbeterd gegarandeerd het akoestische klimaat in ruimtes zoals aula's, open trappenhuizen, atriums, restaurants, vergaderzalen en kantoortuinen door aanzienlijke reductie van de nagalmtijd. Baffle is uitermate geschikt voor gebruik in hoge ruimtes waar het al vele akoestische problemen heeft opgelost. Informeer naar de referenties!

Hoe werkt 21% BTW korting?

De BTW van 21% is een verplichte belasting en mag niet zomaar tijdens een aanbieding worden afgeschaft door een winkelier. Wij kunnen echter wel eenzelfde percentage als korting weggeven in de vorm van een aanbieding. Tijdens de BTW actie ontvangt u dus van AkoestiekBoetiek 21% korting op de door ons geselecteerde producten. U betaald dus wel belasting, maar ontvangt ook gewoon een korting!

Rekenvoorbeeld
Naast de winkelwagen button ziet u een rode doorgehaalde prijs staan. Dit is de EXCLUSIEF BTW prijs waarop wij u 21% korting op verlenen. Als voorbeeld nemen we een Flap wandpaneel met een steun van 10 cm. Dit paneel heeft een prijs van 145,= (exclusief btw). Om de korting van 21% te berekenen gebruikt u de volgende formule: € 145,= x (100/121) = € 119,83 (exclusief btw). In de webshop berekenen we over deze exclusief BTW prijs 21% BTW en komen dan weer uit op € 145,= maar ditmaal INCLUSIEF BTW. Van deze aanbieding inclusief btw prijs dragen wij vervolgens de wettelijke 21% btw af zoals vermeld bij uw bestelling.


  Ga naar het aanbiedingen overzicht


Maak hieronder eerst een keuze voor de paneelkleur, het formaat is 159 x 59 cm..
De legborden dient u apart te bestellen; 2 stuks voor 1 paneel en voor ieder extra paneel 1 legbord erbij. 
Kleur
Aantal
€ 264,00Originele prijs  
€ 218,18
Exclusief BTW
 € 264,00 
Inclusief BTW


Bestel hieronder het gewenste aantal wandlegborden.
Voor 1 akoestisch wandpaneel heeft u 2 legborden nodig.
Voor ieder extra panel besteld u 1 legbord erbij.

Productnaam

Blade

Type

Wand

Materiaal

Trevira CS

Design

Marc Sadler

Uitgebracht in

2019

7BL1606-0001

Snowsound® technologie

quality-seal.jpg

Het ongeëvenaarde geluidsabsorberende vermogen van de innovatieve en gepatenteerde Snowsound® technologie wordt gevormd door de samenstelling van de panelen uit vezels met verschillende dichtheden. Hierdoor kunnen Snowsound® panelen tonen van verschillende frequenties absorberen om zodoende het akoestische comfort in een ruimte aanzienlijk te verbeteren. De akoestische eigenschappen van de Snowsound® panelen zijn uniek en als beste getest, zeker gezien de geringe dikte van de panelen. 


De panelen zijn samengesteld uit maar één materiaal, zijn naadloos en bevatten geen kern of frame, wat als voordeel heeft dat er nergens reflectie van geluidsgolven plaats kan vinden. Daarnaast zijn de panelen licht van gewicht en makkelijk toepasbaar in iedere denkbare ruimte.

De buitenzijde van de panelen is bekleed met een Trevira CS polyester bekleding welke in een mal samengeperst is met het eveneens uit polyestervezels bestaande binnenwerk. De panelen bestaan dus volledig uit polyester en hebben een zacht ogend uiterlijk dat daarentegen zeer sterk is en moeilijk te perforeren of te scheuren is.

akoestisch-paneel-doorsnede.jpg

greenguard-gold.png

Snowsound® heeft het Greenguard Gold certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot. Met de keuze voor dit product weet u zeker dat u geen schadelijke stoffen in huis haalt! Snowsound® kan zonder probleem worden toegepast bij gevoelige mensen zoals kinderen en ouderen en is ook zeer geschikt voor toepassing in de zorg en in het onderwijs.


Naast de hoogste klasse in geluidsabsorptie biedt Snowsound® nog veel meer:

vink.png  Sterk, licht en dun
vink.png  Kleurecht
vink.png  100% Recyclebaar
vink.png  100% Gif en allergie vrij
vink.png  Onderhoudsvrij
vink.png  CE Gecertificeerd
vink.png  Brandwerend

BLADE

BLADE KLEURENOVERZICHT

  
Wit 0001
   
Zilvergrijs 8004
   
Donkergrijs 8007
   
Beige 1008

  
Geel 3008

Oranje 4030  
  
Rood 4027
  
Lichtgroen 7004

  
Lichtblauw 6046
  
Petrolblauw 6075
  
Koel wit 8002

 

Betaling via iDeal

 

Gratis verzenden

 

08:30 - 17:00