Verbeter de akoestiek naar eigen idee met stof van de rol...Dankzij de vrijheid die Snowsound Fiber u bied met een akoestische stof die u naar eigen wens kunt verwerken verbeterd u de akoestiek in combinatie met uw eigen creativiteit.

De Snowsound Fiber technologie is gebaseerd op een weefsel van zachte vuurbestendige akoestische polyester vezels. Dankzij de interactie tussen de vezels en de lucht eromheen beschikken de stoffen over hoogstaande akoestische kwaliteiten. Door daarnaast zorgvuldig om te gaan met de hoeveelheid materiaal en de positie ervan in de ruimte kunnen wij met Snowsound Fiber de akoestsiche situatie aanzienlijk verbeteren.

Al onze akoestische stoffen hebben het Greenguard certificaat verkregen omdat de productie ervan voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot.Bestel nu Snowsound Fiber gordijnstof en wij verzorgen gratis het confectioneren voor u.

Gordijnen met plooi
Enkel, vlinder, 3-plooi, retourplooi. Gordijnen kunnen verschillend worden geplooid, vooral bij vitrage of inbetween geldt hoe meer stof er wordt verwerkt hoe minder licht het doorlaat en ook minder zicht.

Onderzoom
Standaard/enkel/dubbel (8 of 10) of extra groot na keuze.

Paneel gordijnen
Deze gordijnen zijn ideaal voor een schuifpui of ramen tot aan de grond.
Gordijnen op roeden
Met ringen, of met lussen. Ringen, er zijn ringen met doorsnee 15, 25 en 40 mm, en verschillende kleuren. Verschillende soorten band en haken. Band hoogte van 6.8.10.12.15.20 cm

Wave gordijnen
Door een moderne manier van confectioneren ontstaat een golfbeweging. De diepte van de golf kun je zelf bepalen