Mitesco Wall steun 21,5 cm

  • In prijs verlaagd
Mitesco Wall Steun 8,5 cm
  • Mitesco Wall Steun 8,5 cm
  • Mitesco Wall Steun 21,5 cm
  • Mitesco Wall Steun klein en groot
  • Mitesco Wall Steun Zijaanzicht montage

De akoestische panelen van Mitesco danken hun sublieme akoestische eigenschappen aan de unieke Snowsound® technologie, waarbij er gebruik wordt gemaakt van materiaal met verschillende dichtheden. Dit zorgt voor een optimale selectieve geluidsabsorptie binnen een groot frequentiebereik. Resultaat: hogere productiviteit op de werkvloer en fors minder omgevingsruis in omgevingen waar mensen elkaar ontmoeten. Mitesco heeft het Greenguard certificaat verkregen omdat het voldoet aan de strenge eisen voor chemische uitstoot.

Hoe werkt 21% BTW korting?

De BTW van 21% is een verplichte belasting en mag niet zomaar tijdens een aanbieding worden afgeschaft door een winkelier. Wij kunnen echter wel eenzelfde percentage als korting weggeven in de vorm van een aanbieding. Tijdens de BTW actie ontvangt u dus van AkoestiekBoetiek 21% korting op de door ons geselecteerde producten. U betaald dus wel belasting, maar ontvangt ook gewoon een korting!

Rekenvoorbeeld
Naast de winkelwagen button ziet u een rode doorgehaalde prijs staan. Dit is de EXCLUSIEF BTW prijs waarop wij u 21% korting op verlenen. Als voorbeeld nemen we een Flap wandpaneel met een steun van 10 cm. Dit paneel heeft een prijs van 145,= (exclusief btw). Om de korting van 21% te berekenen gebruikt u de volgende formule: € 145,= x (100/121) = € 119,83 (exclusief btw). In de webshop berekenen we over deze exclusief BTW prijs 21% BTW en komen dan weer uit op € 145,= maar ditmaal INCLUSIEF BTW. Van deze aanbieding inclusief btw prijs dragen wij vervolgens de wettelijke 21% btw af zoals vermeld bij uw bestelling.


  Ga naar het aanbiedingen overzicht

Steun paneellengte
Aantal
€ 96,00Originele prijs  
€ 79,34
Exclusief BTW
 € 96,00 
Inclusief BTW

Productnaam

Mitesco Wall

Type

Steun

Materiaal

Metaal

Design

Michelle de Lucchi

Uitgebracht in

2018

7M2428-GA
 

Betaling via iDeal

 

Gratis verzenden

 

08:30 - 17:00

Je bent misschien ook geïnteresseerd in